Current time: 01-17-2018, 11:03 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
subang, sultan mahmud & kuantan airport
03-10-2010, 09:45 PM
Post: #11
Mr_Aviator Wrote:ceit
dan2 je nak tunjuk...
takpe
jap2 agy aku tunjuk area depan tempat parking pulak...
hehehe

Nko jgn salah langkah woo...aku dah install EZScenery kat FS aku wooo...silap2 nko makan hati dgn WMKN aku...cam ada sorang mamat tuh makan hati dgn WMSA yg aku upgrade.... Tongue

[Image: MFSGMSBanner.jpg]
Reply
03-10-2010, 09:55 PM
Post: #12
hah...
kau jangan
kang terkezot kau
silap2 ada 1st floating military base kat end of runway 22...
kang
silap2 aku terjumpa screenies bmw kat wmkn...hehehe :Big Grin:
Reply
03-11-2010, 11:13 AM
Post: #13
to mr aviator & tosse...
since u all da upload kat sini shot-shot t'gganu airport..bleh la sy mintak tlg emel kan scenery nie...da lama menunggu..x release2 gak..anyway mana dapat heli bomba tu? kat ne leh download...argh!!! bikin panas....hahahahahahaahh Tongue
Reply
03-11-2010, 03:15 PM
Post: #14
Like what Nazcypher said...
We are not ready to realese the scenery yet
nak modify lagi sket2....
if kalau release nnt some As*h*** yang tau kritik je kata macam2 kat scenery ni...
kritik je tau tapi buat tengok tak reti...
Total Sampah~ ada hati nak kritik...
Reply
03-11-2010, 03:23 PM
Post: #15
Bro Aviator & Tosse,

Pakai software apa untuk design scenery nih?.. Camno nak contribute.. boleh cepat siap.. hehehe
Reply
03-11-2010, 03:44 PM
Post: #16
mr-aviator...rileks..don't be mad..
since u all scenery creator, aku pun teringat satu projek yg aku proposed waktu belajar dulu..
title ' perlis air recreation park'..specific light aircraft..site kat batu pahat perlis..air carnival kat perlis buat kat sini la..
aku design guna autocad..3d dwg using sketchup..klu korang nk tgk nanti aku upload-"klu jumpa cd nyer..x ingat simpan kat ne"..pc da format.. Sad
as part of research, aku buat lawatan...g naik old a/setar control tower..interview atc officer..pastu plak appointment kat MFA..interview ngan principal MFA..org india..
after MFA..aku direct g CTRM..tgk eagle production...then went to hangar MFA..ada plak technical staff bgtau bebudak MFA klu landing eagle je makes trouble..static gear cepat rosak..crack..hahaha...
Reply
03-11-2010, 04:46 PM
Post: #17
saufiz Wrote:Bro Aviator & Tosse,

Pakai software apa untuk design scenery nih?.. Camno nak contribute.. boleh cepat siap.. hehehe

3dsmax,gmax,sbuilder,cad editor,FS SDKs and passion Cool
Reply
09-21-2010, 03:03 AM
Post: #18
[Image: trgh.jpg]

lum siap, lori simen tak sampai lg.. FSEarth Tiles lum bikin : ) ni pakage ada jamban orang skali aku bikin .. kasi kau2
Reply


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)